Vi legger strenge, etiske kjøreregler til grunn for vår virksomhet.

Logos Media arbeider etter Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten i våre journalistiske prosjekter.

Vår integritet og troverdighet er viktig for oss. Derfor er vi stolte over at ingen av våre nyhetsleveranser noen gang har ledet til søksmål eller blitt felt av Pressens faglige utvalg (PFU). Årsaken er neppe at vi er tannløse. Vi leverer journalistikk som "biter", og som ofte fører til debatt og konsekvenser. Da er det viktig å levere kvalitet, der tilsvarsrett og samtidig imøtegåelse er ivaretatt og alle fakta er korrekt balansert og fremstilt.


For å sitere mediekommentator Sven Egil Omdal: "Retten til å kalle noen en idiot er ikke begrenset av Vær varsom-plakaten. Det er retten til å kalle noen en skurk som utløser plikten til umiddelbart å la den anklagede få forsvare seg."


Opplysninger som Logos Media Ltd får tilgang til i forbindelse med mer frittstående rådgivning, oppdrag og kursvirksomhet, blir selvsagt behandlet fortrolig.


Dersom vi har omfattende oppdrag for virksomheter der vi får tilgang til informasjon/kunnskap som kan skape habilitetsmessige utfordringer og andre etiske avveininger, tar vi ikke journalistiske oppdrag som har fokus på samme virksomhet(er) eller bransje.

 

Vi tar av den grunn bare kundeoppdrag som vi kan være helt åpne om.


Les gjerne Vær Varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og Redaktørplakaten for å lære mer.


LENKER

NJ FRILANS: Kjetil Stormark er kåret til "Årets frilanser 2014".

Les mer


MAKT OG AVMAKT: Kjetil Stormark's blogg på Nettavisen.

Les mer

LOGOS MEDIA Ltd

Nymoens Torg 6-8

3611 KONGSBERG

994 776 010 (MVA)

+47 4177 5050

kjetil@logosmedia.no

PGP fingerprint: 42C5 4CB4 3F97 0674 A5E1 EFB5 C534 3B87 DADB 04D1

DISCLAIMER

Denne nettsiden kan kun brukes til informasjonsformål. Logos Media Ltd tar intet ansvar for eventuelle feil, utelatelser eller unøyaktigheter. Logos Media tar heller intet ansvar dersom siden eller serverne den driftes på blir brukt til distribusjon av malware eller virus.

Bilder på nettsiden anvendes med lisens fra Istockphoto og Shutterstock.

Copyright © All Rights Reserved